stud



Åh, kolla min nya väska. Liten, äkta skinn och täckt med nitar. Kan inte bli mer jag.
Idag har jag varit i skolan hela dagen, kom hem vid sju. Skulle egentligen komma hem halv 10, så det var ju en fin överraskning. Därmot inte så fint att både jag och Jenny har gått och blivit förkylda. Det får gå ändå. Idag gjorde vi klart pappersklänningarna. Äntligen. Sen hade vi brief på vårt nya projekt. Låter jättekomplicerat, men det är baserat på den sak man hade med sig första dagen, vilket fungerar alldeles fantastiskt för mig eftersom jag hade mig med Achtung Baby.
Så nu ska vi göra reserch på det, och på torsdag ska vi ha en klassutflykt till south bank. Mys. Imorgon har vi photoshop, så nu får jag äntligen glänsa! fuckiney

yes

Just det. Detta är vår pappersklänning. HAHAHA. Jag kan inte sluta skratta åt att detta är ett jätteseriöst projekt, och denna klänning är vårt resultat. Usch. Man ser inte röven, men den ser ungefär ut som en påfågel där bak. haha



that's where you belong

Idag har vi varit slappa. Ätit pizza och hängt en stund i en park. Just det, nu har Jenny jobb också. en coffeeshop i picadilly. Hon börjar på tisdag! Inget mer gå ut mitt i veckan då:(

joeFOX

 Kvällen var så konstig/rolig igår. Gick ifrån the quad när det stängde. Tappade bort jenny, men hittade ett band med pojkar i svarta rockar och långt brunt hår. Vi sjöng wonderwall på gatan. En av pojkarna hade blivit spreyad med något i ögot. Han kisade hela kvällen och mumlade bastards konstant. Jag hittade Jenny på oxford street, ett par timmar senare. Min telefon var avstängd, och jag var lite orolig. Helt galet att jag bara sprang på henne sådär. Verkligen sjukt. Vi skrattade hela vägen hem. Sen gick vi och köpte nachos och popcorn i en liten butik på en gata neranför oss. Dom hade precis öppnat.

Föresten, E&J vs BB, 1-0

I'm outta time

Ibland känner man sig svag. Som att man fortfarande är liten och inte klarar av saker som är svåra. Så kände jag mig imorse. Sen lyssnade jag på musik och tänkte. Att något så enkelt som små insekter inte ska få förstöra något som jag har längtat efter i två år. Jag bor i London, och det är fantastikt. Jag bor med min bästa vän och det är fantastiskt. Jag har fått möjligheten att studera på en riktigt bra skola, och det är fantastiskt. Så nu har vi bestämt oss för att det är krig. Mellan oss och våra Bed Bugs. Och om man tänker efter, så har vi ett ganska stort övertag. Vi kan ju faktiskt tänka, det kan inte dom. Haha. Så detta är det sista jag skriver om det. Min blogg ska bara handla om roliga saker. Jag kanske skriver när vi har fått bort dom. För det ska vi.

Nu ska vi ut. After Skool Clutb. Något jag gillar är att man kan gå ut alla dagar här, utan att skämmas. Det är väldigt billigt med dricka här. Ha en fin kväll, det har vi. Puss

Here we go again.

Idag när vi vaknade hade jenny typ 20 små bett på sin ena arm.
Vi har städat hela rummet, och inte hittat ett enda spår.
NU får vi börja om ifrån början med alltihop.
PCO, sanering och tvätta alls.
Gud vad jag älskar london.

again

igår var sådär. var sjukt trött efter veckan, och höll på att somna på moonlighting. Idag har jag varit i skolan igen och gjort paper dress. Jag var först där och kunde göra om hela klänningen innan dom andra kom! Vet inte om dom uppskattade det, men nu ser den iallafall okej ut. Men ändå förjvla ful. Hela uppgiften är ganska pinsam faktiskt. Jaja.

Förövrigt fick jag ännu en mysig fråga igår.

- Do you wanna do some drugs?

EEEEH kan folk lägga av?!?!?!!?

ohey



hahah. den bilden kommer jag ångra.
Vi gör pappersklänningar i skolan nu. Det låter oseriöst, men det är det inte. Det är jätteseriöst. Vår ser ut som skit, så därför måste jag dig imorgo och göra om den. Det spelar ingen roll, vi ska ändå ut ikväl! till candybox, indie!
Nu när allt är bra igen känns det fantastiskt att vi faktsikt bor här. Att komma in i rutiner känns fantastiskt. Åh, jag saknar inte alingsås men jag saknar er!

långa dagar

Idag var det dag tre i skolan, independent study (vilket jag inte visste, för då hade jag stannat hemma). Vi har ett induction project som börjar imorgon, där man ska vara i grupper och under ett par dagar designa och göra en pappersklänning. Sen väljer vår tutor en ifrån gruppen som ska vara med i en tävling, och idag har vi suttit och idéskissat till det. Det är den här delen jag har varit mest nervös för, att mina skisser ska vara mycket sämre än alla andra. Jag kan meddela att så är inte fallet, finns folk som är myyycket sämre.

Ganska stor blandning av folk, några är väldigt trevliga, andra stör jag mig ågot otroligt på. Typ en tjej, som kommer ifrån monaco och ger kindpussar som luktar rök. Hon ar en guldig quiltad chanelväska. Den är inte fin.

Idag hade vi också machine induction, där vi fick testa industrimaskinerna och overlocken. Jag lyckades köra fast tråden i min, och fick be tutorn lösa det. wops.. Sen åkte jag buss hem. Det tog 2 timmar. Inte kul. Ska däremot börja åka tåh nästa vecka, det ska ta 31 minuter. YEY!

frukost och lunch

nu håller jag på att göra frukost och lunch. Ekonomiemma ska självklart packa egen lunch varje dag. (och det finns inte jättemånga matställen i hackney.) Jag har ockå köpt ett storpack cola, för att spara såklart.
Nej, nu måste jag till tunnelbanan! bye

NUSÅ

Nu har jag börjat skolan.
Nu har vi lägenhet (i minst 6 månader)
Nu har jag träffat folk och börhat prata engelska hela dagarna.
Nu har jag gjort av med sjukt mycket pengar.

Jag har också utforskat london lite mer, träffat min tutor (som är sjukt duktig och lite semikänd designer), träffat min "klass", vunnit en designtävling (inte så seriöst, vann en påse minikakor). Jag ska komma igång med att skriva lite mer utförligt nu när allt har löst sig. Nu äter vi nudlar och packar upp! förhoppningsvis för sista gången på ett bra tag!

it's all happening

Just nu bor vi pa ett vandrarhem i hammersmith. Inte sa flott. Igar var vi pa koko och glomde vara problem en liten stund. Forfestade i trappuppgangen. Pa morgonen gick vi och kopte vatten, huvudvarkstabletter och laxbagels. At i solen, ganska fint. Idag har vi varit i Notting Hill och kopt en skiva till mig, och sen akte vi till Barbican och kollade pa finaste utstallningen nagonsin! Viktor & Rolf. Det var helt fantastiskt, tyvarr har jag inga bilder. Oj sa fint det var.

Imorgon ska jag till skolan pa introduction. GAH. Pluggisemma starting tomorrow. Gott att borja med det nar jag inte ens har nagonstans att bo. Jaja. Vi ska kika pa en lagenhet imorgon med, sa forhoppningsvis har vi nagot (langt ut i helvetet) pa tisdag! Har inget internet pa vandrarhemmet, sa uppdateringar kommer nar dom kommer.

I'm a bad ass

Idag, sjukt irriterad på allt och alla (eftesom typ 10 bett mystiskt uppkommit på mina ben) , stormade jag in på agencyns kontor och visade vart det där jävla skåpet ska stå!
Har förhoppningsvis fixat tillbaka alla våra pengar, och brutit kontraktet som egentligen gäller i 4 veckor! YEY! Bara en liten grej till då. Vi har ingenstans att bo inatt.. blir det party hela natten då kanske?

shit

Åh, jag hatar att bloggen är så himla negativ och ledsam, men jag hatar ännu mer att min situation är det, som ni kanske förstår. Det har varit en fruktansvärt jobbig dag idag. Vi gick till vår agency och sa upp kontraktet. Det går inte att avbryta det tidigare, utan man måste betala för 4 veckor efter att man har sagt upp det. Vi måste alltså ha kvar detta bed bug rum i 4 veckor. Jag har blivit biten 2 ggr, Jenny 0. Jag vill flytta härifrån direkt, men varken jag eller Jenny har råd att betala dubbla hyror. I tre veckor har vi bestämt att vi ska bo här, och försöka hitta något i början av oktober, så att vi slipper bo här allt för länge. Jag tänkte att jag skulle förklara vad det är vi har att göra med (eftersom jag har googlat i typ 2 dagar konstant).

Bed bugs (vägglöss på svenska tror jag) är små kryp som bosätter sig i sängstommar, madrasser, bakom tapeter och i springor mellan golvet och väggen. De kan gömma sig ungefär vart som helst, även i kläder... När de är bebisar är dom pyttesmå, men när dom är större är de ungefär lika stora som en lillfingernagel. Dom lever på att suga blod, vilket dem gör på natten när offret (jag) sover. Om man får en allergisk reaktion (som jag) så får man röda märken som kliar. Bed bugs beror inte på att det är ostädat, utan kan lika gärna bo på platser som städas dagligen (yes, typ fina hotell). Detta eftersom de sprids i resväskor och kläder. (så som dom har kommit hit tror vi). Då tänker man ju såhär: UTROTARE! Jovisst, kör på. (kommer faktiskt hit imorgon). Problemet är bara att bed bugs är den typ av ohyra som är svårast att utrota. Det finns inget riktigt bra gift, och dem är så jäkla bra på att föröka sig, och på att gömma sig. Att få bort bed bugs ur en lägenhet kan ta ett par månader. Så efter första behandlingen är det fortfarande lika stor risk för bett.

Vad ska vi då göra för att kunna bo här i tre veckor utan att jag ska se ut som ett enda stort insektsbett, och för att slippa dem på nästa ställe? Let's just say it's gonna cost us.

Man måste först och främst städa hela rummet jävligt noggrant (vilket vi trodde att vi hade gjort..). Vi ska se till att den madrassen där vi hittade dem åker ut härifrån. Vi ska dammsuga och skrubba den säng vi sover i, samt köpa ett skydd som man sätter runt maddrassen. Det hindrar insekterna från att krypa in, och fångar dessutom dem som redan finns där. Sen kommer vi isolera sängen, med hjälp av plastbunkar med såpavatten + carpet tape runt hela madressen, om någon skulle försöka klättra upp. Det första vi gjorde när vi hittade insekterna var att lägga alla våra kläder i plastpåsar, för att förhindra att de lägger ägg i kläderna. Alla kläder och sängkläder skall nu tvättas & torkas väldigt varmt, alternativt värmas, för att döda alla eventuella insekter eller ägg. Våra väskor, jackor, täcken och kuddar ska kemtvättas. Vi har även packat undan alla våra saker, för att förhindra att fanskapen ska ha någonstans att gömma sig. Tror att det var allt. Eller ja, vi kommer naturligtvid undvika att vara här så mycket som möjligt tills vi kan flytta. Finns ju inte en chans att jag gör något annat här än att sova. Dumt, eftersom det är då dem stör. Jaja.

Jag är en sån person som mår extremt dåligt över sånthär. Extremt dåligt. Jag har inte kunnat tänka på något annat på hela dagen, och jag har gråtit och svurit och varit dum mot Jenny och bara mått helt otroligt dåligt. Det är otroligt påfrestande och jag vet inte riktigt hur jag ska klara av det. Jag vill bara åka hem till min säng där det inte finns några kryp och ligga där i flera dagar. Men samtdigt, what doesn't kill you only makes you stronger.

I vårt lilla insektsbo

Vi fick allt tag på två bedbugs igår, så idag ska vi gå och slippa ur det här kontraktet. Jävla skitställe! FAN, vad sur jag är. Att man ens hyr ut ett sånt här ställe. Det roliga är att vi ÄLSKADE det i början, innan alla jävla problem började. Så jäkla synd, för det hade varit perfekt om det inte hade varit så äckligt. Det som är ännu jobbigare är att vi nu måste börja leta lägenhet ifrån början igen. Hur kul är det, men 4 dagar kvar till skolstart? Åh, det skulle ju vara helt fantastiskt underbart att flytta till london, och just nu är det bara så jävla jobbigt. Det var liksom bra i någon vecka, och nu suger det!!! FAN.

Och ja, allt går åt helvete.

Yes, vägen till helvetet är inte allt för svår att hitta alltså. Försök bara hitta ett billigt rum i ett gött område så är du där. Jo, för det är inte bara så att vi har möss här. (Vi har tagit hand om det lilla problemet, dock väldigt tillfälligt) Vi har även något så trevligt som bedbugs! Jodå, märkte det häromdagen när jag hade fått ett bett på min arm. Var rätt otrevligt, och det är fortfarande rött. Har ju hört att bed bugs är rätt vanligt här, så jag visste direkt vad det var. Och jodå, förrut när vi låg och grejade med vår temporära musblockering (haha) så hittade vi ett gäng trevliga bedbugs! Och det som är ännu mer trevligt är att vi inte hittar dem längre! (vi ade behövt lägga dem i en burk typ för att ta med till vår landlord imorgon). Så nu har vi inget bevis på att vi har bedbugs, vilket gör vår lilla plan mycket svårare.

Vi ska nämligen säga upp vårt kontrakt nu direkt, kan ju inte bo på ett sånthär skitställe. Vi har ett fyraveckorskotrakt, vilket innebär att vi måste ge vår landlord 4 weeks notice. Så om vi säger till imorgon kan vi inte flytta förens om fyra veckor. Men det tänker ju vi såklart int gå med på, utan vi tänker kräva att kontraktet upplöses samt att vi får hela vår deposit tillbaka! Om det inte går? Let's just say there will be hell to pay...

Ja, registreade ju mig idag också. Det gick bra, men det spelar ingen roll just nu.

good.

Inatt har jag sovit ungefär en timma. Varför? Jo, igår upptäckte jag och Jenny att det är fler än vi två som bor i vårt rum.
MÖSS.
Jag tycker att sånt är sjukt äckligt, kunde inte sova och började hyperventilera. Ändå vet att jag att det är vanligt med möss i denhär skitstaden, speciellt i gamla hus. Men varförvarförvarför ska dom bo i vårat annars så fina rum!? Så fort Jenny har vaknat ska jag flytta båda sängarna och kolla efter vart dom kommer in! Det äckliga är att vi gjorde det när vi städade hela rummet, och då täckte vi igen två hål. Tydligen har mössjävlarna överlistat oss! (Okej, inte helr smart av oss att förvara bröd i vårat rum..på golvet..) Usch, JAG VILL FLYTTA HÄRIFRÅN!!. Fast vårat kontraktfanskap har 4 veckors uppsägelsetid. (=idag går jah och säger upp kontraktet på det här råttboet. USCH

btw

Förövrigt så ramlade jag på Oxford Street igår kväll. Face down, butt in the air. Jag trampade snett (som alltid) och helt plötsligt kände jag asfalten mot kinden. Tur att det var på kvällen och det bara var sisådär 10 st som såg det. Haha.

LCF

Åh, imorgon klockan halv tre är jag officielt studerande vid London College of Fashion. Lite nervöst sådär, ska registrera och träffa folk som jag ska plugga med. Kul!
Jenny (som förövrigt inte har jobb ännu, orkar inte förklara men det funkade helt enkelt inte) ska på en arbetsintervju på Selfridges, och sen ska hon eventuellt provjobba på ett annat ställe på Liverpool street. Fullt upp helt enkelt! Om vi inte är för trötta sen så går vi kanske ut och dansar och lyssnar på musik. Det är sjukt fint, helt enkelt.

My morning is a mess

Vi hamnade på The Roxy igår, som ligger någonstans runt Oxford Street. Dumt, men vart går man i London på en måndag? Tips tack! Hur som helst så var kvällen hur fin som helst. Mordhot, busskrångel, italienare, engelsmän som trodde jag var från england, engelsmän som trodde jag var från Irland, svenskor, dans, barfotapromenad och massa folk.
Kvällen avslutades (nästan) med ungefär världens roligaste grej. Jag stog på oxford street och väntade
på Jenny (ni som vet....) Då kom det fram en kille och ställde sig brevid mig. Jaha tänkte jag, vad vill han då. Följande samtal utspelas

- Are you alright, love?
- Yeah, I'm fine.
- Can I buy you a drink somewhere?
- No, i'm fine.
- Do you wanna' buy some cocain?

Vad tror ni att jag svarade på det? ;)
 

roxeeey



Hejhej nu ska vi ut och dansa i London! Jag har mina slampskor och jenny har sina nya röda! Vi dricker drinkar som smakar Sverige, men let's just say att vi inte saknar något annat svenskt just nu. Åh, london.

muny



Vi gick ut för att äta något, kom hem efter en heldag av second handshopping i Camden. Hittade massa fina (en del liiite för dyra) affärer, och vandrade runt i ett par timmar. Jag hade turen att hitta denna supermysiga pälsväst för 10 pund, och Jenny köpte ett par röda skor! Vi år på KFC också, men det var inte så gott. Sen köpte vi billigt sprit och fruktcider.

Last nights party

Efter att ha sovit första natten i casa de colombia kan vi konstatera följande:

  • *Puben nedanför är extremt högljud. Det är som att vi bor bakom bardisken. Det gick vilt till.. och det var söndag. Det blev iofs tyst innan vi gick och la oss så det var inget problem.. än så länge.
  • Våra underbara stora fönster är inte lika underbara när det kommer till isolering. De är nämligen enkelglasade. I Sverige har vi ju trippelglas som standard, och det låter som att fönstrena står öppna. Vi har också turen att ha ett trafikljus nedaför oss, och gatan trafikeras underbart nog av en 24h buss. Den är bra på att gasa den. Isoleringen gäller även kylan. Just nu är det ingen fara, för det blir inte så kallt på natten. Det har heller inte regnat något alls. När det däremot blir kall toch regnigt ute så kan vi räkna med kallt och fuktigt här inne. Ett par tjocka gardiner till vore att föredra.
  • Vi vill inte förvara speciellt mycket mat här. Let's just say att den inkluderade städhjälpen inte städar kylskåpet...
Nu ska vi ut och äta frukost/lunch/middag typ. Tror jag. Sen ska vi kika runt i vår nya stadsdel, leta efter någonstans att hänga kväll. Ha en fin dag.



ike

Nu har vi flyttat igen! Nu sitter vi i vårat palats! Jodå, vi har till och med en kristallkrona i taket, som förresten mäter nästan 4 meter. Idag har vi städat, bytt gardiner och packat upp, samt hälsat på ett par columbianer och spanjorer som bor här. Igår var vi på Ikea, vilket tog 3 timmar mer än vi räknat med, på grund av att vi råkade ta fel täcke. Nu har vi rätt täcken, de är så sjukt stora. 240X220 cm. Löjligt stora.

Åh, vårt rum kommer bli fantastiskt när vi har inrett det helt och hållet. Det är så himla skönt att det har löst sig.

hm...

Ja, vad ska man säga. Vi har ju bytt boende nu, till spå söndag.. Samma vandrarhem fast nytt ställe. Detta rummet har bara en säng (120..) och det är kallt som attan och det ligger på en bakgård som ser ut som en djungel. Och det luktar rätt starkt av remgöringsmedel... Och det är heltäckningsmatta på toan. Nu ska vi hämta våra nycklar och häng i camden! buhbuh

beau






Catherine Servel

HOLA!

Nu har vi fixat lägenhet. 300 i månaden / person (de innan har legat på 360-80...)
Skitstort rum med varsin dubbelsäng, jättehögt i tag, vita vägger och två skitstora fönster. Gratis internet och städare en gång i veckan. 10 minuters gångväg till Camden town. Skitstort hus, och faktiskt städat. Inget vardagsrum, men tv i rummet.
Vad fick vi då offra för detta kalas?

Let's just say that vi snart kommer tala tre språk. Svenska, Engelska och SPANSKA!
Vi hyr genom en spansk agency, och alla rum i lägenheten är ockuprad av spanjorer.
Nu är det bara tänkt att vi ska bo där i sisådär 6 veckor, så det är ingen större fara. Men vi ska barrikera dörren på nätterna.. (inget ont om spanjorer....)

koko

Ännu en visning idag, dock i Camden. Även om det inte är så jäkla kul folk som bor där ska vi försöka få den. Vi måste ju.
Jenny ska jobba ikväll, så jag ska vara hemma själv... Ska skriva min hemuppgift (som ska vara inskickad senst imorgon....varför alltid så sen?) och städa, eftersom vi ska flytta till ett annat ställe imorgon.


detta folk....

Mitt emot oss (och brevid) bor det ett gäng kineser! Ett gäng högljuda kineser som flyttar möbler hit och dit och som smäller i dörrar och pratar sitt enormt irriterande språk på enormt irriterande tidiger, enormt jäkla HÖGT! Har vaknat två dagar i rad av deras jävla tjatande!! Om dom väcker mig imorgo går jag ut och skäller på dom!

Btw, vår tvätt har ännu inte torkat och jag har 4 mystiska bett på min ena hand. Detta ser inte bra ut.

YEY

Jenny har fått jobb! YEY!
Kan ju vara bra, så att vi iallafall slipper svälta när vi blir hemlösa..

Lyckat..

Vår tvättning igår visade sig vara ännu mer misslyckad. Elller ja, det är ju inte själva tvättningens fel, men INGENTING har torkat! Vi la in det i torktumlaren igår, men när vi tog ut detvar det fortfarande blött. Vi hängde upp allting, men det är fortfarande fuktigt! Inte så skönt att torka sig med en blöt handduk efter man har duschat precis...

Nu äter jag frukost, ska snart ta bussen till liverpool street och möta Jenny som har provjobbat. Det har säkert gått fint. Vi ska föska klämma in en lägenhetsvisning och sen ska vi se på fotbollen på HA!

Nobody said it was easy

Det är inte alltid lätt att bo själv. Idag bestämde vi att jag skulle diska (inte gjort än) och Jenny skulle tvätta. Det var nästan bara trosor och strumpor, men även ett par handdukar som vi köpte på Primark förra veckan. Sagt och gjort, in med allt i tvättmaskinen! Vad vi dock inte tänkte på var att handdukar borde (iallafall första gången) tvättas separat. All vår tvätt är därför täckt i grått ludd! Inte alls så fräscht...

Imorgon ska Jenny provjobba på en pub eller en bar eller vad det var.. Jag ska köpa lite grejer, sen ska vi, självklart, söka lägenhet. Kan inte någon bara ge mig ett rum i en lägenhet som inte suger?

loner

Idag hade jag ingen lust att gå ut. Jenny däremot ska på en jobbintervju så hon fick åka bussen själv idag. Vad ska jag hitta på då? Jo, efter gårdagens fiasko har jag nu HEADHUNTAT två svenska tjejer och nu letar jag efter en lägenhet som vi ska hyra tillsammans. Lite krångligare, mycket bättre resultat. Vi har också fixat så att vi har boende tills på söndag. Dyrt, och vi måste flytta på oss på fredag. Jaja, sånt är livet, och mycket hellre allt detta krångel och pengaslösande än att sitta hemma i Alingsås och inte ha något att göra!

honeyblossom



Förresten, idag såg vi Peches Geldof. Hon var snygg.

standard

Långt inlägg ahead.
 
Okej, idag har vi sett 4 lägenheter i shoreditchområdet. Rätt trevligt kan man ju tänka sig, men nu ska jag berätta lite om de lägeheterna vi har sett idag, och varför vi fortfarande inte har någon lägenhet, samt varför vi nu kommer söka lägenhet längre ut ifrån "city".

Lägenhet nr 1. Den första lägenheten låg på Old Street, vilket är typ norr om shoreditch. Rätt bra läge tänkte vi, och jag hittade Dazed & Confused's kontor. Lägenhetshuset såg helt okej ut, och vi träffade en tjej som var gaska trevlig. Rummet var helt okej, men sängen var ganska smal. Det var heller inte städat någonstans i lägenheten, och vardagsrummet såg ut som en krigszon där det också bodde en spansk student. Inte helt okej tyckte vi, eftersom vi värdesätter vår tevetid, helst utan spanska studenter. Det bodde även en italienare där, och jag fattade inte ett ord av vad han sa. Med säkerheten om att någon av de kommande lägeneterna skulle vara bättre sa vi tack och hej. Denna lägenheten visade sig vara den bästa för dagen.

Lägenhet nr 2. Åkte till Brick Lane och träffade en italienare som skulle visa en lägenhet i området, han jobbade för en agency (där jenny också kanske jobbar snart....) och det visade sig att han även hade en att visa i Bethnal Green. Skitbra ju. Lägenheten som låg vid brick lane visade sig ligga ett par kvarter bort. I lägenheten luktade det sjukt sunkigt, och vi möttes av ett kök där det förmodligen fanns både det ena och det andra i insektsväg. Rummet var helt okej, förutom att det inte gick att stänga fönstret helt och att det var stora fläckar på madrassen. Här fanns det heller inget vardagsrum, och badrummet innehöll både mögel och andra trevliga livsformer, inkl. en hårig tvål.

Lägenhet nr 3. Vi tog en liten drive med italienaren till en annan lägenhet, där hans kompis bodde. Han hade nog inte städat på ungefär 2 år, och han rökte innomhus. Köket var mer en soptipp än ett kök, och den inneboende italienaren fick både mig och jenny att känna oss riktigt obekväma - inte en chans att jag hade bott med den människar. Han lyssnade också på sexy back. Bara sådär.

Lägenhet nr 4. Okej, sista lägenheten måste ju vara bra. Vi letade efter den i 40 minuter, innan vi träffade indiern som bodde där. Upp igenom en smal trappuppgång och in i en lägenhet. Detta sovrummet var faktiskt OK (meaning ingen flagnande färg eller allt för sunkig lukt. Bra kanske, men sanningen är att indiern skrämde oss lite väl mycket. Men det kanske vi kunde leva med? Ja, det var innan vi hade sett köket. HAHAHA. Alltså jag höll på att kräkas, vilket ändå inte hade märkts för det var så jäkla ofräscht. ÅH, jag hade verkligen inte blivit förvånd om det hade sprungit en stor kackerlacka över mina fötter om jag stog stilla för länge.

Så idag var ingen bra dag helt enkelt. Vi får hoppas på att det blir bättre imorgon, för sen blir vi hemlösa.... ( om vi inte kan fixa ett par nätter till här vill säga...)

Noooo

Åh, lägenheten med perfekt läge gick till någon annan innan vi ens hade hunnit titta på den. Attans. Sen när vi kom hem var det stora Sainsbury stängt, så vi fick gå till det lilla. Vi ville laga tacos, men det fanns inte där, så fick göra hamburgare istället.
:(

Imorgon ska vi se två lägenheter, och förhoppningsvis ska vi försöka hitta någon mer. Vi har kommit på att vi är ganska kräsna. Speciellt med läget, men också med folket som bor där och med hur det ser ut. Vi kommer säkert få bo jvar här ett tag innan vi hitta något bra. Usch, dyrt. Imorgon får jag förresten mitt första studiebidrag. Tror att jag får allt på en gång. 40000. Livsfarligt ju. Nu ska vi se ett avsnitt till av Dexter! puss.

Minioreos



Usch, fotbollen var ju inte alls bra. Vi satt iallafall på puben en sund ch drack päroncider, inan vi irrade bort oss i tunnelbanan påväg till covent garden. Vi kom fram efter ett litet tag iallafall, och gick till china town och åt stekt ris, nudlar och två olika sorters kycklig. På vägen hem gick och köpte världens sötaste små Oreos. Gud så gulligt!

åh

I förrgår när vi gick runt i soho såg jag en jättesöt pojke. Han hade varit inne på samma fotoutställning som vi, och sen tog han tunnelbanan från covent garden, han skulle förmodligen åka hem och skriva om alla fina kort han hade sett. Vet ni hur jag vet att han åkte tunnelbanan hem? Jo, för jag följde efter honom. Inte hela vägen hem såklart, men till tunnelbanan. Jag tror att han märkte det, men det gjorde inte så mycket. Han hade en randig tröja och mörkbrunt hår, som en chokladkaka.
Mums.

fuckiney

Tyvärr så var inte den lägeheten vi tittade på idag så bra som vi ville ha den. Visserligen inte allt för sunkig, men att dela ett sovrum på TRE, som inte ens är så fint, för 280 pund / månad känns inte helt bra. Varför ska Svenskar vara så lättelurade? Bara att kika på internet och se att man kan få mycket finare rum för samma pris/ person, och slippa vara 3. jaja. Vi har åka buss idag också. Det är som en liten guidad tur.

Jenny har varit jätteduktig och ringt till massa människor, och jag har varit lite mindre duktig och mailat. Ironiskt nog var det den mindre duktiga av oss som fick nappelinapp. Vi ska kika på en till lägenhet som ligger nästan PÅ brick lane på Söndag. Fantastiskt. Nu ska jag laga lax, och imorgon ska vi se på sverigematchen på harcourt arms!

Open your eyes





Även om det mesta på modern tate gjorde mig besviken, så gjorde Gerard Richter inte det. Han gör de mest fantastiska abstrakta målningarna, och jag som egentligen inte gillar färg faller för hans användning av dem. Vackert såhär på kvällen.

Bank

Tillbaka ifrån stan nu. Vi har varit i Bank, där jenny hade sin intervju. Det gick fint, och nu väntar hon på att Mark ska ringa. Efter det gick vi till Tate Modern, men det var inte så bra som jag hade väntat mig. Efter det åkte vi till covent Gardens och kikade på en fotoutställning. Den var kalasbra, ska nog gå dit igen sen när jag har massa tid över när Jenny jobbar.
Nu ska jag laga mat åt oss, och sen ska vi se på film och äta chips. Imorgon är det lägenhetsvisning, spännande!

welovelondon

Superduktiga Jenny fixade arbetsintervju på två timmar, bra av henne säger jag. Imorgon åker vi till Bank, där hon kanske ska jobba på en resturang. Sen ska vi ringa till en tjej om en annan lägenhet. Det dumma med att flytta till london direkt hemifrån är att man inte ritkigt vet hur man ska hantera sina pengar. Det är inte ofta jag har så mycket pengar på konton som jag har nu, oh dom bara försvinner! Jag vill köpa allt! Idag har vi köpt mat, storhandlat. I vårat kylskåp/frys finns nu följande:

  • 3 liter cola
  • 4 frysta kycklingfiléer
  • klyftpotatis
  • lax
  • margarin
  • ägg
  • skinka
  • 1 salladshuvud
  • kycklingbuljong
  • youghurt
Visst låter det fantastiskt gott?

artkandy



Här bor vi just nu! Lite coolt. Nu springer vi runt och söker jobb till jenny, sitter just nu på ett internetcafe i schoreditch, och jenny laddar upp för att gå och söka jobb här! Vi har också ringt på en lägenhetsannons idag, får se hur det går med det!
Fint väder har vi också, galet.

lundun

Jag har ju varit forkyld, och i morse nar vi flog fick jag varldens huvudvark! Det var det varsta jag vari med om nagansin, trodde helt seriost att jag skulle do. Men sen landade vi och allt var hur bra som helst. Tog tunnelbanan till willesden dar vi blev hamtade av en tjej ifran vandrarhemmet. Galet bra! Vi fick en liten chock nar vi kom dit, det var hur fint som helst! Vi har en studioapartment med helt nytt ikeakok och grejer. Lagger upp bilder nar vi har internet i lght. Sen akte vi iaf till stan for att kopa allt som vi inte fatt med oss, fixa telefonnummer och lite annat. Jenny har skaffat nytt nummer, och vi haller redan pa att spana pa en lagnhet. Hur fint som halst helt enkelt!

Nu sitter vi pa ett internetcafe dar jenny ska skriva ut sitt CV. Sen ska vi aka hem och laga mat. Vi har bada sovit mindre an 3 timmar inatt, och vart uppe sen 4. Vi kommer sova ratt gott. Det har ar sa sjukt roligt!


lite till då.

ÅH, trodde jag sulle ha sån tur att jag kunde ladda ner både gossip girl och one tree hill när jag vaknade. Någon har varit snabb med GG, men inget oth:( FAN! Just det, jag flyttar till london om en halvtimme, hur tror ni det känns? ( Har sovit en timma. weho)

Imorgon

DET ÄR EN DAG KVAR! imorgon vid denhär tiden bor jag i London. Åh. Idag har jag och jenny fixat massa grejer, och snart ska vi träff Malin, Sofia och Nathalie. Sen ska jag försöka pcka klart också, är inte klar på långa vägar. Myskväll med mamma och pappa ikväll, och sen är det tänkt att Johan ska kika förbi innan jag försöker sova. Haha, lär gå. Nu ska vi tydligen spela Halo, även om vi egentligen inte hinner...

RSS 2.0