Some days





I feel like iv'e lost control


Ur Control

NEJNEJNEJ. Jag vägde precis min väska, som inte är helt färdigpackad. Den är redan för tung! Ååååh, jag har redan fått välja bort så mycket och nu måste ännu mer bort. Har inte med mig några av böckerna jag ville ha med mig, mina skivor och filmer få stanna hemma. Som tur är så kommer ju mam & pap till London om ett tag, de ska ta med sig allt jag inte får med nu. Igår hade mina söta småflickor ordnat hejdåmiddag till mig och Jenny med rocktema! Har aldrig sett dem så fina! Det var jättetrevligt, däremot så slutade det hela kanske inte så jättebra, som man kanske kan döma av nattens inlägg. Jaja. Ny dag, nya tag.




bye

Det finns en person som jag har svårt att säga hejdå till. Det finns ingen tid, och även om det finns massvis att säga finns det inga ord heller. Men när det är mörkt, och ganska sent, och man har sagt hejdå till alla andra, då blir det lättare. Och bara för att det blir lättare, då blir man mycket mer ledsen när det inte går. Och då gråter man. Även om man är en sån person som inte gråter. Eller en sån person som inte blir ledsen när andra ser. När man blir sårad mitt i natten, då struntar man i sånt.

hurt

Jag blir sjuk ungefär en gång vart tredje år. Mitt imunförsvar är precis så bra. Hur typiskt är det inte då att jag blir sjukt precis när jag ska åka iväg? Och just när jag har massa roliga saker att göra? Halsont, huvudvärk, ont överallt och feber. Det är synd om mig. Så bara för det gick jag och köpte kladdkaka med Johan förrut. Sen spelade vi supernintendo på mitt xbox. Mys. Nu ligger jag i sängen och kurerar mig, och snart blir det middag på musses! Gott! Imorgon blir det mys hos elin, blir kul det med!

stick - 5 dagar nu

Även om jag vaknade alldeles för tidigt med världens halsont och huvudvärk, med vetskapen om att jag ska GÅ till stationen om ett tag, ska detta bli en finfin dag. Fördrinkar i lägenheten, middag på Bamboo och sen vidare! Åh, det kommer bli så bra.
Åh, har fullt upp alla dagar tills jag åker nu. Undra när jag ska ha tid att packa klart?

when the rain comes..

Nu ska jag ta mig en jätteskön cykeltur i regnet. Jag ska cykla till stan och träffa min bror - vi ska ta en roadtrip till gbg och hämta min hårddisk! Självklart spöregnar det, så att jag kan har turen att gå runt som en blöt hund. (Malin ; wetdog HAHA)
Det gör inte så mycket ändå, jag känner på mig att det kommer bli en bra dag idag.

This is my mind


LeonidAfremov

Åh, tänk denna målning i jäääättestort format. Helst i en härligt, stor & ljus warehouse convertion i Shoreditch. Ni vet, en såndär stor med högt i tak och kanske lite gamla tegelväggar, och jättestora ytor. En sån skulle jag vilja ha. Jag skulle ha målningar och fotografier över hela väggarna, och högar med böcker, skivor och tidningar överallt. Mina pennor, papper och färger skulle ligga utspridda lite överallt, och jag skulle kalla det för min kreativa röra. Jag skulle knappt ha några möbler, men de jag hade skulle ha karaktär. Ibland skulle jag ha små fester med roliga teman, och små okända britpop-band bestående av pojkar i slitna tröjor och rufsigt hår skulle stå och spela unplugged mitt i rummet. Ah, så skulle det vara.

mtwtfss

Idag är det bara en vecka kvar! Känns som det var igår jag fick mitt antagningsbrev, så jag vet hur jäkla fort denhär veckan kommer att gå. Speciellt när jag har massvis med saker att göra, t ex avskedsmiddag med dem finaste jag har, Malin & Sofia. Det är nästan så att jag inte vill åka när jag tänker på hur mycket jag kommer sakna dem. Nu ska jag åka och handla med min mami, vi ska äta stekta nudlar idag hade vi tänkt. Gott!

Smile like you mean it




Uschuschusch, idag ska jag till tandläkaren. Jag hatar verkligen tandläkare. Och det värsta utav allt är att jag har räls, och om jag ska spänna den i London så kostar det maaassvis med pengar. Så inte nog med att jag måste åka till London med 1 kg metall i munnen, och se ut som att jag är 14 år, jag måste också åka hem i oktober för att spänna den. Usch. Men i december försvinner den. Då ska jag ha kalas tror jag.



All that you can't leave behind



Hur får man plats med hela sitt liv i en väska som inte får väga mer än 20 kg? Jag börjar inse att det är ganska så omöjligt, men jag är helt inkapabel till att bestämma vad som ska få följa med och inte. Känns som att jag kommer få betala lite i övervikt. Fast jag har ju inte börjat packa än. Så det kanske löser sig.

Idag ska jag städa mitt rum, slänga bort allt onödigt jag just nu har slängt in i alla lådor och skåp. Det är ganska mycket skräp det. Men först ska jag äta frukost. Samtidigt lyssnar jag på The Courteeners.

All art is quite useless


?



lagerfelds studio.


Den senaste tiden har jag blivit alldeles förälskad i böcker, speciellt gamla engelska/amerikanska klassiker.
Språket var helt annorlunda förr i tiden, man behandlade det på ett annat sätt. Det var mycket viktigare att måla med ord, eftersom varenda människa in visste precis alls. Just nu läser jag The Great Gatsby, vilket är en mycket fin bok.
Den bästa bok jag läst, som också råkar vara den senaste, är The picture of Dorian Gray skriven av Oscar Wilde. Den är smått fantastisk. Jag brukar skriva upp alla fina citat jag hittar. Detta är det finaste ifrån Dorian Gray. När Basil beskriver hur det var när han först träffade Dorian.

" When our eyes met, I felt that I was growing pale.A curious sensation of terror came over me. I knew that I had come face to face with someone whose mere personality was so fascinating that, if I allowed it to do so, it would absorb my whole nature, my whole soul, my very art itself. "

decadence


ya-na



John Bauer.

Nu & Då.
Vilket bra exempel.

ten days

Så, nu ska jag börja blogga igen. Om 10 dagar åker jag till London (som typ nästan alla...jag vet). Jag ska plugga är det tänkt, så den 22a September börjar jag läsa Art & Design på London College of Fashion. Förmodligen tillsammans med en massa söta brittiskor som ska bli designers. Det ska inte jag bli, jag kan nämlidgen inte sy. Jag ska bli modefotograf jag. Så är det iallafall tänkt. Så efter att jag har läst Art & Design ska jag förhoppningsvis läsa Fashion Photography. Nu har vi rett ut det. Åker gör jag illafall 2a september, då ska det letas lägenhet. Så nu håller jag alltså på att packa och greja. Så nu är vi up to date!

Idag har jag agerat bröllopsfotograf åt Herr & Fru Olsson. Det gick så bra så, så nu ska bilderna bara redigeras och levereras. För att fira det köpte jag en jättestor extern hårddisk och lite mer RAM-minne till min macbook. Nu ska jag återgå till Marc Jacobs-dokumentären på tvåan. Den är smått fantastisk faktiskt. Hur söt är inte MJ?

Just det. sry för lite halvful bloggdesign. Den är temporär.

RSS 2.0