Ponderland

Nu ska jag iväg på ett seminare på davies street! tråkigttråkigt. Efter detta ska jag kika lite i några affärer och sen blir det middag med Jenny och Lena. Skulle ju egentligen inte gå ut ikväll, men just nu lockar det väldigt mycket alltså. Det är ju faktiskt halloween och allt.

givin'

Idag har jag suttit inne hela dagen och jobbat med min sketchbook, och har faktiskt fått gjort lite. Nu är den inte helt tom längre, men jag har myyyycket kvar att göra. Usch, vill inte ens tänka på det. Jag ska försöka få gjort allt i helgen så att jag slipper göra massa när Sofia & Malin kommer hit. Var lite deppig förrut när jag gjorde en himla tråkig sida, men då ringde mamma mig på skype och visade ett finfint halsband som hon hade köpt till mig. Yey! Mallan elr Sofis, skulle vara himla gulligt om någon av er skulle kunna kila hem till mig och hämta det innan ni åker hit? Hihi.

Imorgon ska jag äta middag med Jenny och hennes mamma som är här! Mums. Ingen utgång, även om det är halloween och alla tar det jätteseriöst. Min fot är fortfarande blå, och jag har alldeles för mycket att göra. Men nästa vecka, då jääklar. Koko på fredag, After skool på lördag, och Razorlight i en jävla kyrka på söndag! Förstår ni hur bra den helgen kommer att bli?

heroines



Det är så satas kallt här i min lägenhet. Sitter precis vid elementet som är jättevarmt, men värmen tar sig liksom inte ut i rummet. Vi har sängarna vid fönstret, så där borta är det ännu kallare!! Vill egentligen inte dra upp elementet för mycket, för då stiger elräkningen. Men måste man så måste man.. Idag är det onsdag och jag har varit i skolan och haft tråkigt. Jag hatar det projektet i håller på med nu. Galet tråkigt, men det är bara 2 veckor kvar.... Nu ska jag kika på gossip girl igen, sen ska jag rita något. Satan vad bra GG var igår. Jag hatar Taylor Momsen, för hon var å jääääkla snygg i det avsnittet. Hon är 15. HATA

Powder

Omg, jag skulle precis gå och lägga mig när jag kollar ut genom fönstret och ser snö!
Imorgon åker rysshatten på. Fast då får jag rysshatthår. Attans.

mini



Jag bjuder på att jag inte ser helt frisk ut, men kolla min pälsmössa!!! Finaste någonsin. Jag kallar den rysshatten!
Idag har jag varit i skolan och haft en sjukt seg dag. Jag har också tvättat, varit arg på snygga människor och insett att det endast är 8 dagar kvar tills malin & sofia kommer! Då tänkte jag på att sakna folk. Man kan ju säga att jag saknar vissa människor. Det gör jag. Men jag saknar annat mer. Det dumma är bara att jag inte vet vad det är. Det bara känns. Jag antar att det är därför jag är här.

Btw, Isacson! Åh, såg precis världens sötaste grej. Alltså jag dör typ.
åk dit. typ nu. :) Du borde veta vad jag menar.


oil

Åh, jag är lite besatt av svart oljefärg helt plötsligt. Jag vill måla allt med svart oljefärg. Jag inspireras alltid av konstiga saker. Speciellt på kvällen. Bara på grund av min fina, svarta oljefärg är jag jätteinspirerad, och har ungeför 1000 ideér till min sketchbook. Dock är det inte helt lätt, eftersom jag inte kan göra något i min sketchbook förens färgen har torkat. Speciellt dumt är det eftersom jag egentligen måste ta med den till skolan imorgon. Undra om dom köper min oljefärgförklaring?

Bright idea

Vi fick en härligt idé precis. Att vi skulle möblera om i vår pyttelilla lägenhet, för att få lite mer plats. Det har slutat i att vi har byggt en soffa och ett supersminkbord av våra sängstommar, och sover bara på madrasserna. Så det blir lite mindre plats här kanske. Men vi tror att det bli bättre, speciellt Jenny eftersom hon vill ha en soffa. Ganska roligt var det när vi försökte tränga in madrasserna på en yta som var för liten för dem. "Det ska gå!!!!" och "Men jag kan sova i lite lutning". Hahahahaha.

paint it black


Jenny's bed..

Idag har jag och min klumpfot spenderat rätt mycket tid åt att städa upp kaoset som vi skapat här under ett par dagarn. Har diskat disk som legat i typ 4 dagar, plockat ihop 3 påsar med skräp och 13 diverse flaskor som ska till återvinning. Det känns iallafall lite fräschare. Har också börjat att komma igång med min sketchbook. Målade två sidor svarta med oljefärg idag. Så jag liksom. Har även (inspirerad av ew0) gjort en döskalle i spegelglasmosaik. Blev inte ens inärheten lika bra som elinors träd, men den duger för min bok. Måste bara fylla den med typ vad som helst nu. Min fot är lite bättre, och lite mindre. Rätt glad över det, men jag kommer ändå få halta mig fram genom stan imorgon när jag ska till skolan.


You make me real



Jag har tråkigt och ont.

n00b

Man ska aldrig längta efter en utekväll. Det ska vara spontant och oplanerat och man ska inte ha några som helst förväntningar! Igår var en sån kväll som skulle bli hur bra som helst. Det började också hur bra som helst. Söta pojkar på bedrock och bra musik och sådär. Dock blev vistelsen rätt kort, eftersom jag var klantigast någonsin. Jag stog och balanserade på kanten på en trappa i mina nya, höga, skor. Helt plötsligt känner jag en liten knuff i ryggen och tappar balansen och flyger ner på golvet. Upp fort som attans, det är ju inte kul att ligga där liksom. Försöker, smart som jag är, hoppa upp för en annan trappa för att komma ikapp Jenny, men inser efter halva att min fot är allt annat än i gåbart skick.

Smart som jag är tror jag att jag kan vila upp den och sätter mig och gör precis detta i ungefär 5 minuter, när jag ser att foten numer är en gigantisk parodi på sitt forna jag. jag blev nästan lite fascinerad, för jag kunde se hur svullnaden blev värre. Hoppar ut ifrån bedrock, och vi tar en buss ungefär 500 meter upp till oxford Circus, där vi sätter oss på en bänk och väntar på dear old 189 to brent cross. Foten slutar inte att tillta i storlek, något som inte bara underhåller oss, utan även en dansk som satt på samma bänk. Jenny går och köper mat till oss, vilket gör att vi missar bussen. Men det var gott.

När vi väl kommer hem och ska av bussen gör min fot så ont att jag tror att den seriöst är bruten. Frös som ett as, så jag bestämmer mig för att hoppa istället för att bli buren av en pojk från belgien. Dumt beslut, men min klumpfot kunde väl knappast bli värre av 4 minuters hoppande. Det kunde den visst det. Lindade den i en sjal när jag kom hem, i brist på annat. Sov med den i högläge, och vaknar av en omänsklig smärta. Jag har legat i sängen sen dess. Monstret som förut var min högerfot börjar nu skifta nyans till en trevlig blågrön färg, och den blir ju inte direkt mindre. Jag hoppas att det ska bli lite bättre under helgen, annars blir det doktorn på måndag. Nu ska Jenny åka och handla åt mig - hon är bra hon.
En elastisk binda, starka värktabletter, pizza, kitkat, superlim och chips står på listan. När man har så ont som jag har nu är allt tillåtet.

Aldous Snow

Nu sitter jag och Aldous Snow ( min gitarr) och skapar fin musik tillsammans. Vi drcker vodka och 7up och ska dra till bedrock om ett tag. Det gillar vi. Jag skulle egentligen lägga in massa bilder nu men det funkade inte så bra så det får bli en annan dag. ÅÅÅÅH london är bra

yyyysch

uusch, nu ska jag iväg och skriva ut min första uppsats (yes, den är bra) och sen ska jag iväg på tråkig cultural studies lecture på oxford street. = bli påsprungen av 300000 turister. Jag har seminar sen också men det tänkte jag nog skippa. Hihi, bus.

pleasing

Åh, jag har haft en så himla jobbig dag idag. vi hade materials manip, och skulle göra samples till vår sketchbook I TYG! meaning, emma vs. maskin. Det gick inte så bra och jag blev frustrerad och gjorde absolut ingenting förens det var typ en timma kvar. Det blev inte så bra. Dålig dag helt enketl. Blev lite bättre nu när Jenny kom hem med Cola till mig.

ryss

Usch, idag har jag inget alls att skriva om. Seg dag i skolan, mycket folk på tunnelbanan och stökig lägenhet.
Jag har ingen ork att göra någonting alls, och jag är deprimerad för att jag är så jäkla onyttig här. Hur mycket cola som helst, och grönsaker är ett obefintligt fenomen i det här hushållet. Jag har inga rena strumpor och att köra en tvätt kostar nästan 50 kr, så jag tvättar bara om jag har så mycket tvätt att jag kan fylla hela maskinen, eftersom den är så stor. Lampan i taket är trasig och jag har för lite plats för alla mina grejer.
Och jobbigast av allt - hela två dagar kvar tills jag får gå till bedrock och ha hur kul som helst igen.

Franks



Mitt favoritställe i London måste vara Franks. Det ligger på en tvärgata till oxford street och som världens finaste godisaffär för fashionvictims. Franks har alla modetidningar du kan tänka dig, från länder runt om i hela världen. De har också ett riktigt brett sortiment av fotoböcker, skissböcker, patterns och massvis andra modeböcker. Jag aktar mig lite för att gå dit, eftersom jag är rädd att spendera hela min hyra där. Senast jag var på Franks kom jag därifrån med 4 tidningar. Det var inte meningen, men det är helt enkelt en fantastisk liten affär.

Sometimes they forgive them.




When our eyes met, I felt that I was growing pale.
 A curious sensation of terror came over me.
I knew that I had come face to face with someone whose mere personality
 was so fascinating that, if I allowed it to do so,
it would absorb my whole nature,
my whole soul,
my very art itself.

Ur The Picture of Dorian Grey, av Oscar Wilde.
JI, det var det citatet jag menade. Btw. Läs den.

I'm never as good as when you're here

Min sketchbook är oroväckande tom. Jag förstår bara inte grejen. Lärarna pratar gång på gång om hur viktigt det är att vara kreativ, och att stå ut från mängden i sitt arbete. Varför har de då redan bestämt hur jag ska jobba? Det finns redan en mall för hur mitt arbete ska se ut, och jag är väldigt dålig på att passa i sånt. Jag förstår att det finns saker jag behöver lära mig, men i 18 år har jag lärt mig saker på mitt eget sätt, och det är jag ganska nöjd med. Hur kan dom uppmuntra oss till att vara kreativa och samtidigt följa en mall till punkt och pricka?

Jag ligger lite efter.

YES

JAAAA. vi fick biljetter till Little Noise Sessions! Det var inte så svårt egentligen. Fast nu är dom slut tror jag. Åh. Och malin och sofia följer med också, kan ju inte bli bättre! Den helgen kommer att bli perfekt!
Nu har jag precis kommit hem, och jag är helt sluuut. Var så dum idag också. Jag åkte åt fel håll på tunnellbanan när jag skulle hem, även om jag åker där varje dag. Hur smart är det?

golden touch

Nu sitter jag och laddar för att försöka få tag på biljetter till Razorlight på Little Noise Sessions. Skulle vara smått fantastiskt om det gick vägen. Idag ska jag på Victoria & Albert Museum, och kika på någon utställning. (Bör tilläggas att jag egentligen skulle vara där halv 10, men eftersom det inte öppnar förens 10 så stanar jag hemma och kämpar för biljetter istället)... Efter det ska jag till skolan och ha Life Drawing. Hoppas på att det inte är det rysska tjejen igen. Nu ska jag göra frukost och lunch och klä på mig och allt såntdär. Ha en fin dag!

never trust a man who wears sun glasses inside..



Snusk. Men så fantastiskt det är. Vackra människa.
Idag har vi promenerat i Hyde park och ätit världens godaste pizza på Vapiano. Jag har ritat också. Duktigt.

bring me that horizon


I asås.

Såhär ser jag ut. Som en blandning mellan en pirat/russel brand/ryss.Trivs fruktansvärt bra.
Igår var vi i camden och köpte en gitarr till mig som jag så fint har döpt till Aldous Snow. Haha.
Den är inte så bra, men funkar fint för tillfället. Jag köpte också ungefär världens finaste skor, bild kommer imorgon. På kvällen gick vi till bedrock som var hur bra som helst! Billig dricka och massvis med söta pojkar och sjukt bra musik. På grund av det har jag varit ganska slapp idag. Väldigt slapp faktiskt. Imrogon är Jenny ledig, då hittar vi nog på något fint. Och billigt. Jag ska spara pengar nu hde jag tänkt. Förresten, håll tummarna för mig & jenny på måndag klockan 9. Vi ska nämligen försöka få biljetter till mencap Little Noise Sessions, helst Razorligt. I en kyrka, 600 i publiken. HOPPAS!

pic

jag insåg precis att min blogg är rätt tråkigt utan bilder. Det får det blir ändring på, får leta upp min kamera elt enkelt. Nu har jag precis vaknat, ligger i sängen och myser; Idag är jag ledig! Och Jenny börjar inte förens fem så vi tänkte hitta på något. Jag vill åka till Camden, får se vad Jenny vill göra. Kanske brode hitta på något annat, för omväxlings skull.. Men jag älskar Camden...

heartbeat


ÅH. Jag råkar veta att Malin & Sofia ska boka flyg hit idag! Åh, jag saknar dem så mycket att jag går sönder. Vi ska ha så kul!
Just nu håller jag på att städa, sen ska jag rita lite innan jag ska sova. Jag förstår inte hur jag kan stöka ner så himla mycket. Min del av rummet ser ut som en krigszon. Imorgon har jag materials manip, där jag ska göra någon form av skulptur igen. Vet inte vad jag ska göra, men time will tell. På fredag är jag ledig, och då ska jag åka till camden och leta gitarr och billiga kläder! Woho! Ryktet säger också att vi har en inneboende i helgen. Hmmm....

glenns vodkaa

Jag sov 11 timmar inatt, men har ändå inte tagit igen all sömn, för jag är fortfarande hur trött som helst. Ska gå och lägga mig nu (även om jag inte har ritat något i min sketchbook...) Tänkte bara berätta om en liten ironisk grej. Jag är ju liite speciell som vi alla vet. Och en lustig liten grej som är en rätt stor del av min egendomliga personlighet är att jag har ganska rätt för att bli beroende av saker. Inte allvarliga saker då, men grejer. Coca Cola är det som hållt i sig längst, och det överlever jag inte utan, men jag har också andra saker som jag blir beroende av under kortare perioder. Man kanske kan kalla det besatthet istället. Det första - Snax i simhallen. Varje gång jag var där köpte jag två påsar. Helt plötsligt började jag ta cykelturer (!?) dit för att köpa. Det höll i sig ett par månader. Efter detta har jag varit besatt av följande (bland annat) : Magnum Fåfänga (2 om dagen i tre veckor), brownies, ostriskakor, kesella och hallon, lion, oreos, dilldipp (slutade den dagen då jag blanda för att äta upp med en sked), iste, New York Minute, Ben & Jerrys, lantchips, Orlando Bloom. Alltså, listan goes on and on. Är liksom intensivt besatt i ett par veckor, sedan hittar jag något nytt. Det aktuella är Russell Brand (youtube varje dag + har köpt hans bok) och KitKat.

I ett desperat försök att bättra mig (och att gå ner de tre kilona jag så elegant gått upp den senaste månaden) tänkte jag lägga ner Kitkat-grejen. Inga mer storpack. Idag när jag satt på bussen och suktade efter en KitKat åker vi förbi en stor röd lastbil.
Det är en KitKat lastbil.


the jelaousy will drive him mad

Idag har jag ätit middag på thai, och sen hängt med Johan och kikat på film. Forgetting Sarah Marshall. (åååh Russell) Blev inget guitar hero. Lika bra, Johan hade bara blivit ledsen när han förlorade. Sen gick jag hem. Det slog mig då hur mycket jag trivs i London. Det var liksom helt tyst ute. Och mörkt. Inga människor, inga bilar, inga nattöppna Off licence. Ingenting.
Det kändes deprimerande på något sätt. Som att jag hade glömt för en stund varför jag så gärna ville här ifrån och plötsligt slog det mig igen. Jag är fortfarande helt fel här. Det blir bara helt fel. Men det kanske är för att jag är en jävla wannabe.
Right, J? ;)

back to black

Usch, flygplatsnatten var inte alls mysig. Satt på ett hårt golv och drack alldeles för mycket Cola, och åt alldeles för mycket KitKat. I 8 timmar. Usch. Jag somnade direkt när jag satte mig på planet, och sov i två timmar. Sen åkte jag hem, färgade håret, och somnade direkt. Vaknade för att äta musses, sen sov jag igen.

När jag vaknade skulle jag klä ut mig till barbie, vilket visade sig vara omöjligt, eftersom att jag inte har några kläder alls hemma. Slutade med att jag gick som amy winehouse (jag såg ut som henne i håret när jag vaknade, och jag kunde ha samma kläder på mig som jag haft på dagen) Det ar gött. Träffade alla igen, vilket var trevligt. Åkte till gbg, vilket inte var så kul. Det var allt tror jag. Idag ska jag äta på thai (vilket jag ska imorgon med. hihi) och sen GUITAR HERO!!

cultural studies



Idag när jag skulle åka till skolan (efter typ 3 timmars sömn) gick det upp för mig att det är busstrejk. FAN! Väntade i typ 20 minuter (bussarna är inte inställda, de bara går jävligt sällan) innan jag gav upp och gick till tunnelbanan. Inte så stor grej tänkte jag, det löste ju sig. Dum som jag är gick det inte upp för mig att jag är beroende av bussarna för att ta mig till flygplatsen inatt. FAN! Jahopp, vet ni vad jag får göra då? Ta tunelbanan till liverpool street st. innan den stänger (vid elva nångång tror jag) och sen åka tåg till stansted. Då är jag framme vid 12 typ. Mitt plan går klockan 7 imorgon. Sju härliga timmar på flygplatsen med andra ord. Kan inte bli bättre. Efter att detta hade gått upp för mig gick jag och köpte billiga dc Martens kopior på primark. Sen köpte jag och också en vinderjacka som är hur fin som helst. Bilder kommer upp sen, i äkta fashionblogger style. Nu ska jag sova i typ... tre timmar innan jag ska åka. Puss.

oh moonlighting

Varför blir allttid mina inlägg såhär? Haha. Nu ska vi till candybox, så billig alkohol är införskaffad. Idag har vi haft 3d materials manipulation i skolan, vilket betyder att man ska göra antingen smycken, costume, building mini eller sculpture. jag och Bella (tjej som är lite blyg men också fotonörd) bestämde oss för att göra en mask(kamera framför ansikten, dah). Den är rätt bra, vilket lärarna också tycker så jag klarar min nog denna gång också. Sån tur har jag. Har gjort en sketchbook och en journal, som inte är så bra. Men jag klarar mig, varken mer eller mindre.. Imorgon har jag cultural studies lecture, och sen ska jag sova, för vid 4 på natten ska jag upp eftersom jag ska hem till Sverige! Jag ska på maskerad på lördagen, tydligen klädd som barbie. Vet fan inte vad jag ska ha på mig eftersom jag inte har några kläder i swe, men wtf. På söndag ska jag träffa Johan tror jag! (pliiiiiz kommentera om du har guitar hero för jag är sjukt sugen på det) Åh. Sen hoppas jag att m&s vill luncha med mig på måndag innan jag "tvngas" tillbaka till London, som råkar vara hur bra som helt när man inte har bed bugs. Yes, dom är borta. Muahaha. Ha en fin torsdag, festa ffs!

thismodernlife



Min klass är inte så jäkla fashion av sig. Idag frågade min lärare om vi hade följt alla olika fashionweeks de senaste veckorna. En person räckte upp handen. Jag. Och jag är inte ändå inte där för att bli designer. Det är ungefär som att jag skulle vilja bli konstnär men bara har en två färger att måla med. Konstigt tyckte jag. Och på tal om konst, idag ritade vi still life med kol och min lärare tyckte att jag var jättebra (ni som var med under gymnasiebildlektionerna - det är faktiskt sant). Hon visade upp min bild som exempel på bra teknik. Jag var ganska nöjd. Efter skolan åkte jag till Soho och träffade m&p som åker hem imorgon, och åt med dem.

katten

Igår var jag med min mor och far på brittish museum, och det var ungefär 200000 tursiter också. Så vi knökade där ett tag, och jag fick se guldkate. Det var rätt fint. Sen gick vi till Holborn och åt indiskt, innan jag åkte hem och tvättade. Jenny var ute med sina jobbarkompisar, och ringde mig vid 2 för att säga att hon hade åkt för långt med bussen, och sen fortsatt gå åt samma håll. Hon visste inte var hon var alls. Hon kom hem till slut, så jag fick sova ett par timmar innan jag skulle upp och möta mamma vid marble arch och shoppa lite med henne! En laxmacka blev det. Haha. Sen life drawing och till slut IKEA, där jag köpte lite småsaker. Nu ska jag rita 5 bilder på en timma, det blir nog inte fint.

blä

Dumjenny håller på att retar mig konstant för en liten grej jag råkade göra igår. I korta drag så lyckades jag låsa in mig själv på en toalett, och för att öppna dörren var dom på andra sidan tvungna att skruva bort hela handtaget. Jag tycker inte det är så kul, det tycker tydligen Jenny. Jaja, den bjuder jag på. Nu ska vi träffa mamma och pappa!

sry

hm, jag skrev två inlägg igår men jag tog bort dom. Det är inte riktigt så jag vill att min blogg ska vara...
Igår var vi iallafall på Koko och kikade på ett par band och sådär. Dom var inte allt för bra, vilket var jäkla synd för Koko är typ världens bästa venue. Efter en massa missförstånd och kyla kom vi hem rätt sent / tidigt. Nu ska jag försöka väcka Jenny och se om vi kan gå och äta en ganska (bäldigt) sen frukost. Ikväll ska vi ut och äta med mamma & pappa som kommer hit idag! Hihi, gratis mat!

three chords, and the truth

Idag är jag ledig! Det är inte Jenny, så jag får helt enkelt hitta på något själv. Jag hade tänkt ta tuben till Liverpool st. om en stund, och gå runt i east end och kika i second hand affärer ett tag. Sen ska jag åka och köpa en gitarr, för jag saknar min så otroligt mycket. Om jag orkar så åker jag upp till camden en sväng också.
Imorgon kommer mamma och pappa hit. Vi ska äta, kika på marknader & utställningar och åka till Ikea. Ha en fin dag.

all my senses

Nur har photoshop workshop. Vi lar oss att gora runa cirklar och farglagga dom! JAG HAR AKT I TVA TIMMAR FOR DET! wtf. Var en halvtimma sen ocksa. Jag fick skall.

RSS 2.0